Tentoonstelling Het vrije van Sluis Collectief Vier and Friends

22 september t/m 20 november 2022.

Exposeren in Sluis.

Te zien vanaf 20 september t/m 20 november 2022

Collectief Vier bestaat uit vier professionele Zeeuwse kunstenaars uit Terneuzen, Koudekerke en Middelburg. Ze laten zich niet tegenhouden door de Westerschelde. Johan is fotograaf en de anderen schilderen en tekenen. Ze hebben 2 vrienden/collega’s uitgenodigd om mee te exposeren: Evelien Noens (foto’s) uit Axel en Marion Kamper (keramische objecten) uit Wissenkerke. Allen hebben of hadden een link met De Zeeuwse Kunstkring.

Te zien vanaf 20 september t/m 20 november 2022, Raadskelder, Groote Markt 1, Sluis.

Openingstijden t/m eind oktober van di. t/m vr. van 11.00-16.30 uur en za. en zo. van 13.00-16.30 uur en vanaf november wo. t/m zo. van 13.00-16.30 uur. Als je uitlegt dat je alleen voor de expositie komt is de toegang gratis.

Deze tentoonstelling is zorgvuldig ingericht. Soms werken in serie, soms verrassend gecombineerd met werk van elkaar. In een historische omgeving, prachtig hedendaags werk.

Alle werken zijn te koop.

Meer informatie over Collectief Vier

Ons motto: VIER het leven, VIER de kunst.

Collectief Vier organiseert en inspireert, vormt een plezierige basis voor interessante kunstprojecten en exposities, waarbij samenwerking met andere kunstenaars niet geschuwd wordt.

Collectief Vier heeft als uitvalsbasis het eigen atelier in Zeeland, rond de Westerschelde, maar heeft de VIER windstreken in het vizier. Met Tijd als VIERDE dimensie. Met ruimte voor dualiteit, oorspronkelijkheid en door ons benaderde inspirerende kunstenaars.

Kortom: COLLECTIEF VIER = beweging en verbinding. En dat is een groot goed in Zeeland en ver daarbuiten.

Websites:

www.jorienbrugmans.nl
www.leenvanduivendijk.nl
www.margrietdevries2015.nl
www.johanklein.nl